У Запоріжжі відкрився рекрутинговий центр

У Запоріжжі відкрився рекрутинговий центр

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі відкрився центр рекрутингу української армії, який є незалежним від Територіальних центрів комплектування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Запоріжжі відкрився рекрутинговий центр / Фото: Дмитро Смольєнко. Укрінформ

“Спільно з Міністерством оборони ми впроваджуємо на території міста Запоріжжя та Запорізької області інновації в частині рекрутингу в ЗСУ. Між мобілізацією та рекрутингом є велика різниця, бо для всіх представників військових частин є вкрай важливим саме якісний вмотивований склад, і людям вкрай важливо знати й розуміти, де вони будуть служити, в якій професії”, - сказав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як додав уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець, такі центри надалі планують відкрити по всій Україні.

“Перший відкрито у Львові у лютому цього року. Він показав добрі результати. Зараз відкриваємо у Запоріжжі і потім в інших великих містах. Наша мета - створити мережу центрів, аби кожна людина, яка шукає себе як захисник, могла б прийти і з'ясувати всі питання. Рекрутинг це про добровільне залучення до захисту. Люди армії потрібні”, - сказав він.

У приміщенні нового центру рекрутингу ЗСУ щодня працюватимуть кілька рекрутерів, які консультуватимуть усіх охочих щодо служби в українському війську. Крім військових частин, в центрі також будуть рекрутери з підрозділів "Гвардії наступу".

Читайте також: Умєров і Сирський відвідали у Львові центр рекрутингу до армії

Як повідомляв Укрінформ, у Вінниці відкрились три рекрутингові центри у прозорих офісах міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-