У Львові призупиняють опалювальний сезон, який розпочався чотири дні тому

У Львові призупиняють опалювальний сезон, який розпочався чотири дні тому

Укрінформ
З огляду на підвищення температури зовнішнього повітря, зокрема на вихідних у Львові прогнозують +20 градусів, подачу опалення у місті призупиняють.

Про це повідомила Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Відповідно до прогнозу погоди, маємо суттєве підвищення температури зовнішнього повітря, відтак, щоб не було перегрівів і нераціонального використання газу, подачу опалення від сьогодні призупиняємо», - повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин.

За його словами, відновити теплопостачання планують з наступного тижня. Все буде залежати від температурних показників.

Читайте також: У Києві до тепла вже підключили понад п’ять тисяч будівель

Нагадаємо, офіційно опалювальний сезон у Львові розпочався 16 жовтня. Однак до цього більше 10-ти бюджетних установ, в основному медичні заклади, отримували опалення на основі листів-звернень.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові підготували альтернативні системи опалення, які дозволять соціальним закладам, наприклад, лікарням, в яких поставили твердопаливні котли, працювати в нормальних умовах. Також в інших соціальних закладах вибудувана подвійна чи потрійна система дизель-генерації на всякий випадок. Крім того, орієнтовно 1500 багатоповерхових будинків мають вибудувані відповідні пічки в укриттях і запаси дров.

Фото: ілюстративне, автор: Роман Балук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-