Підрив Каховської ГЕС: Уряд розглядає можливість побудови житла для людей, які його втратили

Підрив Каховської ГЕС: Уряд розглядає можливість побудови житла для людей, які його втратили

Укрінформ
Уряд розглядає можливість побудови житла для людей, які втратили свої оселі через підрив Каховської ГЕС, в межах Херсона та в населених пунктах області.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Телеграм на початку виїзного засідання уряду, що проходить на Херсонщині, передає Укрінформ.

"Перед цим засіданням ми вже відвідали село Посад-Покровське – один із шести населених пунктів, де відбувається комплексне відновлення за принципом Build back better. Зараз розглядаємо можливість побудови житла для українців, які втратили свої оселі через підрив росіянами Каховської ГЕС в межах міста Херсона для херсонців та в населених пунктах області", - сказав Прем'єр-міністр.

Читайте також: ПІДРИВ РОСІЯНАМИ КАХОВСЬКОЇ ГЕС. УСІ НОВИНИ

Як повідомляв Укрінформ, уряд України проводить виїзне засідання на Херсонщині.

За словами Шмигаля, Кабмін виділяє понад 980 млн гривень із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на виплати компенсацій за пошкоджені та зруйновані внаслідок повені будинки на Херсонщині.

Крім цього, уряд виділяє 560 млн гривень для виплати одноразової державної допомоги постраждалим внаслідок підриву Каховської ГЕС - 5 тисяч гривень для однієї особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-