Внаслідок російського обстрілу пошкоджено будівлю Криворізької ТЕЦ

Внаслідок російського обстрілу пошкоджено будівлю Криворізької ТЕЦ

Укрінформ
Внаслідок російського обстрілу пошкоджено будівлю Криворізької ТЕЦ, а також знеструмлено три шахти.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Міненерго у Телеграмі.

«Внаслідок обстрілу є пошкодження та відключення магістральних мереж на Дніпропетровщині. Без світла – понад 9 тисяч людей. У Кривому Розі без живлення залишилися три шахти, в яких були заблоковані кілька десятків людей. Пізніше шахтарі були врятовані. Вибуховою хвилею також пошкоджено будівлю Криворізької ТЕЦ. На ранок частину абонентів енергетики вже змогли заживити – в області без світла залишаються 6 тисяч абонентів», - йдеться в повідомленні.

В Міненерго додали, що росіяни продовжують тероризувати прифронтові та прикордонні території. У Донецькій області через інтенсивні обстріли знеструмлено 41 населений пункт, у Дніпропетровській – 3 населених пункти. Зафіксовано пошкодження енергетичної інфраструктури в Чернігівській, Сумській, Херсонській, Харківській областях. Через попередні обстріли без світла залишається частина споживачів у Запорізькій області.

Читайте також: У підтоплені населені пункти Херсонщини почали повертати світло

Як повідомлялось, на Херсонщині та Миколаївщині триває фіксація та ліквідація наслідків повені, яка виникла через підрив окупантами Каховської ГЕС. Зокрема, енергетики областей вже розпочали обстеження затоплених енергетичних об’єктів для подальшого відновлення енергопостачання знеструмлених населених пунктів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-