Енергетики Херсонщини та Миколаївщини розпочали обстеження затоплених енергооб’єктів

Енергетики Херсонщини та Миколаївщини розпочали обстеження затоплених енергооб’єктів

Фото
Укрінформ
Енергетики Херсонщини та Миколаївщини розпочали обстеження затоплених енергетичних об’єктів для подальшого відновлення енергопостачання знеструмлених населених пунктів.

Про це повідомляє Міненерго у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Міненерго проводить цілодобовий моніторинг ситуації з енергозабезпеченням споживачів Херсонської та Миколаївської областей та здійснює координацію аварійно-відновлювальних робіт на підтоплених енергетичних об’єктах. Для прискорення відновлювальних робіт Міненерго організовано надання технічної допомоги обладнанням та матеріалами в межах створеного гуманітарного хабу», - йдеться в повідомленні.

В міністерстві зазначили, що Міненерго і надалі активно сприятиме координації дій та організації невідкладних робіт з відновлення повноцінної роботи електромереж районів, що постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС.

Читайте також: На Херсонщині та Миколаївщині 22 населених пункти залишаються без світла

Як повідомлялось, російські війська вночі 6 червня підірвали греблю Каховської гідроелектростанції. ГЕС відновленню не підлягає. Станом на ранок 13 червня рівень води в Дніпрі на позначці «Херсон» знизився на 3 метри й становить 2,6 метра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-