На Київщині майже завершили відновлення газопостачання - ОП

На Київщині майже завершили відновлення газопостачання - ОП

Фото
Укрінформ
У звільнених від російських загарбників населених пунктах Київської області майже завершено роботи щодо відновлення газопостачання, а в Харківській та Чернігівській продовжується ремонт доріг.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Так, він зазначив, що на Київщині аварійні бригади відновили електропостачання у 56 населених пунктах. Водночас іще 7 залишаються без електроенергії. Окрім того, служби Київоблгазу майже завершили роботи з відновлення газопостачання у регіоні.

"Ворог продовжує ракетами знищувати наші міста, а ми відновлюємо дороги, щоб кожен день десятки тонн гуманітарних вантажів надходили у фронтові та звільнені від окупантів регіони", – додав заступник керівника ОП.

За його словами, на Харківщині ремонтуються автошляхахи: Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро; Коломак – Шелестове – Колонтаїв; Київ – Харків – Довжанський; Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка; Шевченкове – Балаклія – Первомайський - Кегичівка.

Читайте також: В Ірпені газопостачання відновили на 82%

Водночас Тимошенко поінформував, що на Чернігівщині дорожні служби виконують ямковий ремонт доріг. Також продовжується розмінування Чернігівського регіону силами ДСНС.

Як повідомлялося, в Україні з 24 лютого триває повномасштабна війна, яку розпочала російська федерація. російські війська знищують об‘єкти критичної та житлової інфраструктури, жорстоко вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-