Кількість харків'ян, які отруїлися в ресторанах, зросла до 54

Кількість харків'ян, які отруїлися в ресторанах, зросла до 54

Укрінформ
Після вживання страв у двох мережевих ресторанах уже 38 дорослих і 16 дітей перебувають на лікуванні у двох харківських лікарнях.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради з посиланням на заступника міського голови Світлану Горбунову-Рубан, передає Укрінформ.

За її інформацією, дорослі проходять лікування у відділенні клінічної лікарні №31, а діти - в дитячій клінічній лікарні №19.

«Обидві медустанови під час пандемії приймають інфекційних хворих. Всім поставлений діагноз - ентероколіт, стан хворих оцінюється як середньої тяжкості, реанімаційних пацієнтів немає», - зазначила заступниця мера.

Читайте також: З початку року грибами отруїлись 35 осіб - ЦГЗ

Як повідомлялося, 17 червня було відомо про понад 30 випадків захворювання після вживання страв, у тому числі суші, в ресторанах «Мафія» та «Якіторія». Заклади наразі закриті.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 325 (Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним хворобам, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-