«Лежав із порізаними венами»: як знайшли підозрюваного у вбивстві Маші Борисової

«Лежав із порізаними венами»: як знайшли підозрюваного у вбивстві Маші Борисової

Укрінформ
Голова Нацполіції Ігор Клименко розповів, як розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини.

Як передає Укрінформ, про  це він написав у Фейсбук.

«Відразу було зрозуміло, що тіло підкинув хтось із місцевих. Бо закинуту недобудову перевіряли не один раз. У колі підозрюваних опинилися всі без винятку мешканці села. Слідчі та оперативники опитали всіх, десятки людей пройшли через детектор брехні», - йдеться у пості.

За словами Клименка, щоб «взяти» чоловіка, потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз.

«Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами», - додав голова Нацполіції.

Читайте також: У вуличному туалеті на Херсонщині виявили тіло новонародженого хлопчика

Він також повідомив, що завтра поліція розповість більше деталей.

Раніше начальник департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу Генпрокурора Юлія Усенко повідомила, що 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової у Херсонській області взяли під варту.

Як повідомляв Укрінформ, тіло 7-річної Марії Борисової, пошуки якої тривали четверту добу, виявили 11 березня в с. Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді.

На Херсонщині поліцейські встановлювали особу, причетну до вбивства 7-річної дівчинки: кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення дитини, перекваліфіковане - смерть дитини була насильницькою. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-