На Харківщині кандидат організував

На Харківщині кандидат організував "таксі" для виборців - активісти

Укрінформ
Підвезення виборців на дільниці на автобусах організовано через ожеледицю на виборах голови селищної ради і депутатів Роганськох об'єднаної територіальної громади.

Про це журналістам розповіли громадські активісти, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Підвезення виборців організоване кандидатом на посаду голови громади, депутатом Харківської райради Юрієм Полікарповим", - зазначили активісти.

Водночас, Полікарпов, що бере участь у виборах як самовисуванець, це заперечує і лише підтверджує наявність ожеледиці, а самі виборці стверджують, що їх підвозять на мікроавтобусах знайомі.

Як сказали у виборчій комісії, дільниця № 630864, розміщена в загальноосвітній школі в Рогані, відкрилася вчасно: "Спостерігачі від громадськості і різних політичних сил присутні. Поліція не зафіксувала порушень".

За словами координатора виборчих програм громадянської мережі "Опора" в Харківської області Катерини Мінкиної, істотних порушень немає, якщо не вважати, що на виборчій дільниці № 630864 серед бюлетенів по п'яти округах не виявилося бюлетенів по 4-му округу.

Роганська селрада прийняла рішення про добровільне об'єднання на сесії 1 червня, і сьогодні місцеві жителі вибирають голову селради і 26 депутатів громади. На посаду голови претендують 8 осіб, у тому числі, половина - від партій:  БПП "Солідарність", "Об'єднання "Самопоміч", "Аграрна партія України", ВО "Батьківщина".

У Роганськую селищну об'єднану територіальну громаду увійшли смт Рогань, сел. Докучаєвський, с.Пономаренки, с.Борове, с.Лелюки, с.Логачівка, с.Хроли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-