АТО: на Маріупольському напрямку - різке

АТО: на Маріупольському напрямку - різке "затишшя", по Авдіївці гатять міномети

Карта
Укрінформ
По всій лінії фронту в зоні АТО тривають запеклі перестрілки, бойовики гатять із важкої зброї на всіх основних напрямках.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник.

"Як і в минулі дні, бойові дії ведуться по всьому фронту. Зокрема, найбільша кількість ворожих обстрілів відбулася під Попасною. Дуже неспокійно в Кримському, де противник неодноразово застосовував міномети. Тривають ворожі провокації в Станиці Луганській. 2 основних сеанси обстрілів з боку НЗФ відбулися вранці (з 8 до 12) та ввечері (з 19 до 22 години)". - розповів він про ситуацію на Луганському напрямку.

Мотузяник додав, що всього за минулу добу тут сталося 14 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння.

За словами речника, на Донецькому напрямку основні бойові дії тривають в авдіївській промзоні.

"Перестрілки між силами АТО та окупантами з перервами тривали понад 4 години. Противник активно застосовує міномети – по наших позиціях випущено 39 мін. Також противник порушував режим тиші на світлодарській дузі та Зайцевому. В районі Донецького аеропорту вчора було тихо. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння", - зазначив він.

Мотузяник констатував, що на Маріупольському напрямку кількість ворожих обстрілів різко знизилася.

"Як завжди, окупанти стріляють в Мар’їнському районі (Красногорівка, Мар’їнка) та на приморських рубежах (Гнутове, Широкине). Здебільшого це було в другій половині дня. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 7 ворожих обстрілів, зокрема 2 – з важкого озброєння", - розповів речник МОУ.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-