Пожежа у Львові: директора нічного клубу взяли під варту

Пожежа у Львові: директора нічного клубу взяли під варту

Укрінформ
У Львові суд обрав запобіжний захід для директора розважального центру "МІ100", де в ніч на неділю, 27 листопада, сталася пожежа.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.

"Франківський суд Львова обрав міру запобіжного заходу для в.о.директора розважального центру "МІ100", де в ніч на 27 листопада сталася пожежа із багатьма постраждалими та 1 смертельним випадком. Сергію Чередніченку визначено тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 80 тисяч гривень",- зазначили у прес-службі.

За інформацією, розгляд справи щодо обрання запобіжного заходу Чередніченку суд розпочав ще напередодні. Його обвинувачують у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо це спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки.

Сам Чередніченко свою провину визнає частково, він стверджує, що його підставив арт-директор клубу і пожежа може бути спланованою акцією.

Як зазначили у прес-службі, поліція вже розшукала всіх організаторів вогняного шоу у клубі, їм вручено повістки, проводиться слідство.

Як повідомлялось, внаслідок пожежі у львівському нічному клубі "МІ100", яка сталась через використання "живого" вогню у закритому приміщенні, постраждали понад 20 осіб. Усі вони отримали опіки та колото-різані рани. Один із відвідувачів – 48-річний чоловік із Львівщини, який разом із племінником та друзями святкував у клубі свій день народження, отримав 95 відсотків опіків тіла та дихальних шляхів і помер у реанімації. За словами очевидців, чоловік  рятував із вогню своїх друзів, коли на нього впав палаючий фрагмент пластикової стелі. Ще вісім постраждалих залишаються у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-