У Маріуполі в підвалі знайшли гранати, рушницю і 6 літрів коноплі

У Маріуполі в підвалі знайшли гранати, рушницю і 6 літрів коноплі

Фото
Укрінформ
У місті Маріуполь Донецької області в підвалі багатоповерхового будинку 27-річний місцевий житель зберігав гранати, помпову рушницю, патрони і марихуану.

Про це повідомили в Центральному відділі поліції Донецької області.

«Гранати, помпова рушниця з патронами, а також насіння і готові до вживання коноплі знайшли поліцейські в підвальному приміщенні, яке належить 27-річному підозрюваному», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в Маріуполі у рамках комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання співробітники кримінальної поліції Приморського відділення поліції отримали інформацію про те, що житель висотного будинку, можливо, зберігає зброю. Отримавши санкцію на проведення обшуку, правоохоронці прийшли за зазначеною адресою, але в квартирі заборонених предметів не виявилося. Як з'ясувалося, чоловік сховав їх у підвалі - 3 гранати із запалами, помпову рушницю, 55 патронів до неї, а також 6-літрову ємність, практично повністю заповнену насінням конопель і пакет з перетертою висушеною рослиною.

Фото: НПУ

 Усі предмети відправлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне зберігання зброї, боєприпасів або вибухових речовин) КК України, за що передбачено до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-