Стрілець, який поранив комунальника, може сісти на 7 років

Стрілець, який поранив комунальника, може сісти на 7 років

Укрінформ
Інцидент з нетверезим перехожим, який поранив на вулиці робітника-ремонтника, розслідують за статтею "Хуліганство" із санкцією до семи років позбавлення волі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Факт події, коли під час конфлікту на вулиці Академіка Павлова в Київському районі Харкова нетверезий 35-річний перехожий прострілив з пістолета руку робітникові ремонтної служби, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі", - відзначила Алексєєва.

За її словами, слідчі дії здійснюють співробітники Київського відділу поліції: "Встановлюються усі обставини події".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 7 листопада близько 13.00 на вулиці Академіка Павлова між перехожим і працівниками, які виконували дорожні роботи, стався конфлікт. Попередньо  встановлено, що чоловік знаходився в нетверезому стані, переходив дорогу на червоне світло. Йому зробили зауваження. Тоді перехожий вистрілив з пістолета в руку 25-річного працівника. Чоловікам, які знаходилися поруч, вдалося утримувати 35-річного зловмисника до приїзду правоохоронців.

Потерпілого робітника доставлено до лікарні швидкої допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-