АТО: 34 обстріли за день, з них 20 - на Маріупольському напрямку

АТО: 34 обстріли за день, з них 20 - на Маріупольському напрямку

Укрінформ
Сьогодні бойовики 34 рази обстрілювали позиції ЗСУ, використовуючи, в тому числі, й зброю великого калібру. Найбільше обстрілів - на Маріупольському напрямку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО. 

"За сьогодні в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 34 випадки відкриття вогню по позиціях українських захисників. На Маріупольському напрямку відбулось 20 обстрілів. В районах Мар’їнки та Старогнатівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. В напрямках Павлополя і Павлівки обстріли тривали з мінометів калібру 82 мм. З мінометів обох калібрів, протитанкових ракетних комплексів Збройні Сили України зазнали обстрілів поблизу Широкиного", - йдеться в зведенні.

На Донецькому напрямку окупанти 10 разів порушували режим тиші. У бік українських підрозділів поблизу Луганського ворог вів вогонь з озброєння БМП, по Водяному – з артилерії 152 калібру, а в Авдіївці, шахті Бутівка та Зайцевому окупанти застосували міномети калібру 82 мм, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. Зокрема, в районі Кримського з використанням стрілецької зброї, в Троїцькому – мінометів калібрів 82 та 120 мм, гранатометів та кулеметів, а в Калиновому-Попасному бойовики застосовували проти сил АТО ствольну артилерію 122 калібру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-