На Київщині затримали банду, що викрадала людей

На Київщині затримали банду, що викрадала людей

Фото, відео
Укрінформ
У Сквирському районі Київської області затримали групу зловмисників, яких підозрюють у викраденні людей з метою вимагання коштів, розбійних нападах та незаконному заволодінні автотранспортом.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України. 

"Сьогодні, 18 жовтня, о 4.30 на спецлінію 102 поліції Київщини від жительки села Малополовецьке Фастівського району надійшло повідомлення про те, що до будинку прийшли невідомі особи, побили її чоловіка і вимагали велику суму грошей. Після того як подружжя відмовилось видати гроші, нападники викрали господаря та на його автомобілі "Газель" зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. У цей час до правоохоронців звернулась ще одна місцева мешканка з прохання про допомогу – невідомі викрали її чоловіка.

Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося затримати четверо чоловіків віком 18-36 років, які підозрюються у скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України – ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст.187 (Розбій), ст.189 (Вимагання), ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Проводиться документування злочинів та розслідування кримінальних проваджень.

Фото і відео - Нацполіція 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-