Розведення військ у Станиці досі неможливе - штаб

Розведення військ у Станиці досі неможливе - штаб

Укрінформ
Розведення сил та засобів у Станиці Луганській наразі неможливе, оскільки обстріли в цьому районі з боку російсько-окупаційних сил продовжуються.

Про це заявив під час брифінгу у вівторок у Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо розведення сил і засобів, що передбачено Рамковим рішенням, підписаним 21 вересня цього року - дані дії відбулися у населених пунктах Золоте та Петровське. Що стосується Станиці Луганської, то там через постійні регулярні провокації, обстріли з боку противника ці дії неможливі, оскільки вони суперечать умовам розведення сил і засобів, які передбачають, як мінімум, 7 днів безперервної тиші", - сказав він, коментуючи ситуацію навколо синхронного розведення військ на 1 км в трьох раніше домовлених районах.

Речник наголосив, що українська сторона готова до розведення військ у Станиці Луганській, підготовлені майданчики, куди можуть бути відведені сили і засоби, про це попереджені представники СММ ОБСЄ.

"Однак через постійні обстріли з боку бойовиків поки ці дії неможливі", - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-