"П'яна" ДТП: голова Чернігівської облради показав довідку, що був тверезий

Укрінформ
Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, який вчора став винуватцем ДТП, має довідку з наркологічного диспансеру, яка засвідчує: за кермом він був тверезим.

Цей документ Вдовенко сьогодні показав журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На місці ніхто мені не пропонував це робити (проходити тест на вміст алкоголю в крові - ред.). Коли приїхали (в диспансер), я і аналізи здав, і подув у трубочку, з відповідними висновками", - заявив голова облради.

У довідці з Чернігівського обласного наркологічного диспансеру записано: "У гр. Вдовенка Ігоря Станіславовича ознак сп'яніння не виявлено".

Вдовенко стверджує, що нічого не пив, і навіть сам би наполягав на освідченні.

Стосовно ДТП пояснив, що, хоч і водить автомобіль з 1989 року, останнім часом їздить з водієм, тому втратив необхідні навички водіння і припустився помилки.

"За браком практики допустив неохайність. Приніс вибачення людям, техніка яких постраждала. Готовий нести адмінпокарання", - зазначив голова облради.

Пояснив Вдовенко і чому у робочий час їхав у камуфляжній формі. За його словами, з минулої п'ятниці перебуває у відпустці, а вчора вирішив з'їздити по гриби.

Як повідомляв Укрінформ, вчора, 4 жовтня, автомобіль Hyundai Tucson, за кермом якого був Вдовенко, при під'їзді до перехрестя вулиці Героїв Чорнобиля і проспекту Миру не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з автомобілем ЗАЗ "Славута". "Славута" від удару покотилася вперед та зіткнулася з Daewoo Lanos. Внаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-