На Сумщині на хабарі погорів керівник митного поста

На Сумщині на хабарі погорів керівник митного поста

Укрінформ
Співробітники прокуратури Сумської області спільно з працівниками управління захисту економіки департаменту захисту економіки Національної поліції України в Сумській області під час отримання неправомірної вигоди затримали напередодні старшого зміни митного посту «Бачівськ» Сумської митниці ДФС у Сумській області.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

„Головний державний інспектор митного посту „Бачівськ”, який має спеціальне звання радник митної служби 3 рангу, вимагав і отримав від громадянина 400 доларів США за безперешкодний перетин державного кордону між Російською Федерацією та Україною. Окрім того, під час проведення обшуку в службовому кабінеті старшого зміни виявлено та вилучено грошові кошти на загальну суму 15 тисяч гривень”, - розповіла Науменко.

За її інформацією, вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання про оголошення митнику про підозри та відсторонення його від займаної посади. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-