В Одеському порту знайшли 41 контейнер з

В Одеському порту знайшли 41 контейнер з "лівим" кругляком

Фото
Укрінформ
Співробітники Головного управління контррозвідувального захисту економіки держави Служби безпеки у ході обшуків на території державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" знайшли та вилучили 41 контейнер лісоматеріалів.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ

"У ході проведення 4 вересня 2016 року невідкладних обшуків на території державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" знайдено та вилучено лісоматеріалів (ліс кругляк) в обсязі 41 контейнер. Приблизно вилучено лісоматеріалів в обсязі понад 1,5 тис м куб. Вартість деревини підраховується", - зазначили у відомстві.

Таким чином, наголосили у Генпрокуратурі, правоохоронці викрили діяльність організованої злочинної групи осіб з міжрегіональними зв’язками, які транспортували деревину для подальшої реалізації за кордон за підробленими документами.

За результатом обшуків до суду подано клопотання про арешт лісоматеріалів. Наразі слідчі дії тривають, правоохоронці встановили ряд інших фактів протиправної діяльності вирубки та експорту деревини, щодо яких продовжуються заходи документування.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-