Харківська влада остаточно домовилася з енергетиками

Харківська влада остаточно домовилася з енергетиками

Укрінформ
Акціонерна компанія "Харківобленерго" не відключатиме об'єкти теплових мереж, водоканалу, а також тягові підстанції, які забезпечують електроенергією наземний міський електротранспорт.

Домовленість про це, повідомляє кореспондент Укрінформу, досягнуто на нараді представників сторін у Харківській міськраді.

"Нарада пройшла конструктивно. Ми домовилися про те, що міський електричний транспорт відключати не будуть. Також це стосується об'єктів "Харківських теплових мереж" і "Харківводоканалу". Ми ж, у свою чергу, працюватимемо над тим, щоб поетапно збільшити розрахунки з "Харківобленерго", - зазначив перший віце-мер Харкова Ігор Терехов.

За його словами, влада зобов'язана знаходити компроміси, "щоб люди могли без перебоїв пересуватися містом, щоб була можливість забезпечувати місто електроенергією, теплом і водою".

Як повідомляв Укрінформ, з ранку весь електротранспорт Харкова працює в штатному режимі: електроенергія подається на всі підстанції.

27 серпня компанія "Харківобленерго" за борги "Міськелектротранссервісу" відключила 6 тягових підстанцій, що забезпечують енергією частину електротранспорту. На маршрути не вийшли 47 тролейбусів і половина міських трамваїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-