Вбивство у Лощинівці: підозрюваного взяли під арешт

Вбивство у Лощинівці: підозрюваного взяли під арешт

Укрінформ
Суд заарештував на два місяці підозрюваного у згвалтуванні та вбивстві дівчинки в селі Лощинівка на Одещині.

Таке рішення ухвалив у понеділок суддя Ізмаїльського міськрайсуду Олександр Прісакар, повідомила Укрінформу речниця прокуратури Одеської області Інна Верба.

"Суд розглянув докази, надані представниками слідства та захисту підсудного, і задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб щодо 21-річного підсудного, підозрюваного у згвалтуванні та вбивстві неповнолітньої мешканки села Лощинівка Ізмаїльського району", - зазначила Верба.

Підсудного конвойовано із залу суду в Ізмаїльське СІЗО.

Слідство інкримінувало підсудному скоєння злочину, передбаченого п. 2 і 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням і насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у ніч проти 28 серпня тіло дівчинки зі слідами насильницької смерті було знайдено в покинутому будинку на околиці Лощинівки. За підозрою у скоєнні злочину був затриманий 20-річний ром.

Відразу після затримання підозрюваного в селі спалахнули масові заворушення. Близько 300 осіб почали громити будинки сусідів затриманого, які завчасно залишили Лощинівку. Погромники зупинилися тільки після втручання місцевої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-