На Чернігівщині п'яний водій збив дітей: один загинув, двоє - у тяжкому стані

На Чернігівщині п'яний водій збив дітей: один загинув, двоє - у тяжкому стані

Укрінформ
Поліція Чернігівщини затримала водія, який скоїв наїзд на малолітніх дітей, внаслідок чого один з них загинув, а ще двоє отримали тяжкі травми.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП в Чернігівській області.

ДТП сталася близько 20:45 п'ятниці на трасі між селами Лашуки та Смичин Городнянського району.

"45-річний водій автомобіля "Форд Фокус", мешканець м.Городні, перебуваючи в стані сп'яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на трьох малолітніх дітей - хлопчиків 2003 і 2009 років народження та трирічну дівчинку. В результаті наїзду 7-річний хлопчик від отриманих травм загинув на місці пригоди, а двоє інших з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлені до дитячої обласної лікарні", - йдеться у повідомленні.

За результатами медичного обстеження водій перебував у стані алкогольного сп’яніння з рівнем алкоголю в крові 1,6 проміле. В порядку ст.208 КПК України його затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження згідно ч.2 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-