Прикордонники й поліція шукають тунель через кордон на Закарпатті

Прикордонники й поліція шукають тунель через кордон на Закарпатті

Укрінформ
Прикордонники разом з Національною поліцією та Службою безпеки України перевіряють інформацію про можливе існування тунелю через кордон на території Ужгородського району Закарпатської області.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у четвер заявив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

"3 серпня прикордонники спільно з Національною поліцією у Закарпатті отримали інформацію про можливе існування тунелю через кордон на території Ужгородського району. Учора там працювали прикордонники, Нацполіція та СБУ. Поки що інформація не підтвердилася, однак обстеження місцевості продовжується", - сказав Слободян.

Він додав, що для пошуку прикордонники використовують потужний георадар, який дозволяє виявляти приховані комунікації на значній глибині.

Слободян нагадав, що у січні минулого року перевірялася інформація про ймовірне існування підземного тунелю через кордон на території Мостиського району Львівської області, яка не підтвердилася.

Він також поінформував, що у 2016 році на державному кордоні виявлено чотири трубопроводи: один, який використовувався для перекачки спирту, виявило Південне регіональне управління, і ще три, якими перекачували пально-мастильні матеріали, - Східне регіональне управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-