Поліція з`ясовує, чи дійсно водій губернатора Тернопільщини стріляв по дітях

Поліція з`ясовує, чи дійсно водій губернатора Тернопільщини стріляв по дітях

Відео
Укрінформ
Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна звернувся у поліцію, аби та з’ясувала, чи дійсно його водія було затримано під час інциденту зі стріляниною на дитячому майданчику.

Про це керівник області написав на своїй сторінці у Facebook.

«У зв’язку тим, що у ЗМІ поширилися інформація про затримання начебто водія голови Тернопільської облдержадміністрації, повідомляю наступне. За роз’ясненням з даного питання обласна державна адміністрація звернулася до Головного управління Національної поліції в Тернопільській області", - написав Барна.

Він розповів, що в поліції повідомили, що проводяться слідчі дії та встановлюється особа затриманого.

"За попередніми даними затриманий може виявитися водієм фінансово-господарського відділу Тернопільської ОДА. Якщо даний факт підтвердиться, то буде терміново проведено службове розслідування та вжито відповідних заходів», - йдеться у заяві керівника.

Тим часом, місцеві ЗМІ повідомили, що поліція затримала на дитячому майданчику п’яного водія, який стріляв у бік дітей, і мешканці будинку стверджують, що затриманий – таки водій голови облдержадміністрації.

У поліції інцидент поки що не коментують. На сьогодні запланована прес-конференція керівника поліції Олександра Богомола, де серед іншого, журналісти сподіваються почути роз’яснення головного силовика щодо резонансної події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-