У Києві п'яні напали на поліцейських

У Києві п'яні напали на поліцейських

Укрінформ
У Києві чоловіки напідпитку напали на співробітників поліції.

Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Інцидент стався в понеділок біля ресторану на вулиці Ревуцького.

"Інспектор патрульної поліції повідомив, що він із напарником оформляв протокол на правопорушника за порушення Правил дорожнього руху. У цей час вони почули постріли біля ресторану навпроти і попрямували в зазначеному напрямку. Поліцейські побачили шістьох молодиків, які перебували в нетверезому стані, один із яких тримав у руці предмет, схожий на пістолет", - йдеться в повідомленні.

На вимогу правоохоронців покласти зброю на землю, молоді люди почали штовхати їх і нецензурно лаятися. На прохання дотримуватися дистанції чоловіки теж не відреагували, в результаті чого один зі співробітників поліції привів у готовність табельну вогнепальну зброю і зробив один попереджувальний постріл у повітря.

Це не зупинило правопорушників, які намагалися спровокувати поліцейських на бійку. Вгамувати чоловіків допоміг іще один патруль, який прибув із районного управління поліції. Були встановлені і затримані двоє найбільш активних чоловіків, які чинили опір працівникам поліції.

"Під час затримання 26-річного уродженця Тернопільської області та 34-річного киянина з місця події виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет "ROHM RG 88". Зараз встановлено, що дозвільні документи на цю зброю взагалі відсутні. Вилучений предмет направлено на експертизу", - повідомили в поліції.

За фактом незаконних дій по відношенню до правоохоронців відкрито кримінальне провадження. Затриманим загрожує до двох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-