З'їзд партії екс-міністра Клименка зірвали активісти

З'їзд партії екс-міністра Клименка зірвали активісти

Фото
Укрінформ
У Миколаєві активісти та представники самооборони зірвали форум, організований партією «Успішна країна», яку очолює соратник Віктора Януковича, екс-міністр-втікач Олександр Клименко. Сталася сутичка, є постраждалі. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

"Ввечері 30 червня до приміщення бізнес-центру "Олександрівський", де проводилось зібрання представників однієї із політичних партій, намагались потрапити більше 30 осіб, одягнених у камуфляжну форму. Їх обличчя були закриті пов’язками. На заваді стала охорона заходу. Між громадянами виникли сутички із застосуванням сльозогінного газу та димових шашок. Пошкоджено майно центру, транспорт учасників форуму, а також кілька громадян отримали тілесні ушкодження", - розповіли в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України "Хуліганство". Встановлюються усі обставини події.

Як розповів один із учасників конфлікту, активіст цивільного корпусу "Азов" Денис Янтар, вони дізналися, що у Миколаєві  збираються представники партії Клименка.

"Зайшовши всередину, ми почули, що ці люди, оперуючи неправдивими цифрами і фактами, намагаються розхитати ситуацію в країні. Учасники так званого форуму створювали картинку, що стара влада повернеться, щоб збудоражити сепаратиські сили", - розповів активіст.

За його словами, послухавши все це, патріотично налаштовані громадяни вирішили розігнати форум. Проте озброєна охорона партії не дала їм зайти в зал. Вони забарикадувалися в приміщенні і почала стріляти. Далі в хід пішли димові шашки, почалася сутичка.

У свою чергу партія заявила про намір звернутися в усі посольства та міністерства закордонних справ усіх країн, в усі міжнародні інституції та правозахисні організації, щоб ті дали оцінку нападу в Миколаєві.

Фото: mk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-