Одеса візьме 100 млн у кредит на купівлю нових трамваїв

Одеса візьме 100 млн у кредит на купівлю нових трамваїв

Укрінформ
Сесія Одеської міськради ухвалила 30 червня рішення про надання дозволу комунальному підприємству "Одесміськелектротранс" узяти 100-мільйонний банківський кредит для закупівлі нових трамваїв.

При обговоренні проекту рішення на 8 сесії міськради 7 скликання депутати дійшли спільної думки, що кредит розміром у 100 мільйонів гривень комунальному підприємству належить взяти під заставу свого майна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"При оформленні кредитних договірних зобов'язань під ставку до 25% річних КП "Одесміськелектротранс" віддасть під заставу 18 автобусів і свої будівлі на вулицях Дмитра Інглезі та Водопровідній. У міських бюджетах наступних років також буде передбачено допомогу в погашенні кредиту", - зазначила під час виступу на сесії директор департаменту фінансів міськради Світлана Бедрега.

"Перед оформленням кредиту в банківській установі міська влада проведе експертну оцінку майна", - додала Бедрега.

Рішенням сесії передбачено погашення кредиту КП "Одесміськелектротранс", який буде отримано під гарантії міськради, не пізніше 31 грудня 2019 року.

Варто зазначити, що одним із попередніх рішень Одеської міськради у банківських установах розміщено тимчасово вільні кошти загального фонду бюджету Одеси обсягом 300 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-