Відомого миколаївського волонтера підозрюють у шахрайстві

Відомого миколаївського волонтера підозрюють у шахрайстві

Укрінформ
Відомий миколаївський волонтер Микола Дaдеу, який збирав гроші для потреб воїнів АТО та їх дітей, підозрюється у шахрайстві. 

Цю інформацію кореспондентові Укрінформу підтвердили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«До поліції Жовтневого району надійшло повідомлення від громадян, які стверджують про те, що чоловік, який позиціонує себе волонтером, організовуючи патріотичний табір для дітей воїнів АТО, нібито привласнив грошові кошти батьків. Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України «Шахрайство», - розповіли у поліції.

Сам волонтер стверджує, що просто не встиг документально відзвітувати про витрачені кошти. Наразі тривають слідчі дії.

Як стало відомо кореспондентові Укрінформу, йдеться про відомого миколаївського волонтера Миколу Дaдеу. Соціальні мережі вже відгукнулися на його затримання досить емоційно. Річ в тім, що цей чоловік вже раніше фігурував у справі про розкрадання коштів, зібраних під час Одеського євромайдану. Його також позиціонують як людину, наближену до колишнього першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука, який нині перебуває під слідством за хабар.

З неофіційних джерел стало відомо, що сума, розкрадання якої сьогодні інкримінують волонтеру, становить близько 40 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-