На Грибовицькому сміттєзвалищі припинили пошуки людини - є загроза зсуву

На Грибовицькому сміттєзвалищі припинили пошуки людини - є загроза зсуву

Укрінформ
Пошук еколога, який зник на Грибовицькому сміттєзвалищі, призупинили через загрозу нових зсувів.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

«Пошуки зниклого львівського комунальника на сміттєзвалищі призупинили через загрозу нових зсувів. За небезпечною зоною на полігоні твердих побутових відходів здійснюється інженерно-геодезичний  моніторинг, результати якого свідчать про постійні зміни зсуву», - зазначили в ОДА.

Зважаючи на це, до завершення моніторингу пошукові роботи призупинили. Окрім того, керівництво ГУ ДСНС України у Львівській області прийняло рішення щодо повернення пожежно-рятувальних підрозділів у постійне місце дислокації, де вони перебуватимуть у черговому режимі.

Як зазначили у департаменті, напередодні на сміттєзвалищі було зафіксоване нове незначне загорання, яке  рятувальники загасили протягом години.

Як повідомлялось, 29 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова виникло масштабне загорання. При гасінні пожежі стався зсув сміття, який поглинув трьох рятувальників та інженера-еколога, який перебував на полігоні ТПВ. Загиблих рятувальників було знайдено. Еколога продовжують шукати й досі. При цьому зазначалось: якщо тіло зниклого не знайдуть під завалами, пошуки продовжаться в озерах інфільтратів, що утворилися на звалищі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-