ГУР: путінські найманці пиячать та

ГУР: путінські найманці пиячать та "віджимають" у своїх зброю та харчі

Укрінформ
З огляду на значні втрати російських військових на Донбасі, психологічне та фізичне навантаження, а також незадовільне матеріально-технічне забезпечення, продовжується падіння рівня морально-психологічного стану особового складу з’єднань та частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України в Фейсбуці.

"Військовослужбовці 1 мотострілецького батальйону 100 окремої мотострілецької бригади, які тривалий час перебувають на передових позиціях у районі Старомихайлівки і приймають безпосередню участь у штурмових діях проти сил АТО, здійснили напад на підрозділ розвідувальної роти своєї бригади та відібрали всю зброю (стрілецьку та гранатомети), боєприпаси до неї, харчі, бронежилети та пальне", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначають у розвідці, "військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, під час перевезення боєприпасів здійснили наїзд на місцеву жительку".

"Після чисельних скарг місцевого населення, у результаті позачергової перевірки із залученням окремого комендантського полку (Донецьк) 1 АК, в підрозділах 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) було вилучено шість легкових автомобілів, раніше викрадених у жителів м.Горлівка та прилеглих населених пунктів", - повідомили в ГУР.

"Самовільно залишив частину та, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, викрав мотоцикл на якому здійснив ДТП військовослужбовець реактивного артилерійського дивізіону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) ГОЛУБЄВ Юрій Олександрович (17.06.1992 р.н.). Внаслідок ДТП важкі травми отримав сам винуватець та дві цивільні особи", - додали в розвідці.

Фото: i-korotchenko.livejournal.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-