АТО: Бойовики посилюють підрозділи на передовій - розвідка

АТО: Бойовики посилюють підрозділи на передовій - розвідка

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська проводять ротацію/посилення передових підрозділів, вдосконалює інженерне обладнання переднього краю оборони.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України в Фейсбуці.

Посилення зафіксовано на напрямках:

Слов’янський. Переміщено до районів: н.п.Первомайськ, Калинове – підрозділи 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ; н.п.Гольмівський – підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Маріупольський. У районі н.п.Набережне виявлено вогневі позиції мінометної батареї 3 мотострілецького батальйону 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК, з яких здійснюються обстріли позицій сил АТО в районі н.п.Чермалик.

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем, САУ та 122-мм РСЗВ "Град" у районах н.п.Горлівка, Донецьк, Азов та Сєдове", - йдеться в повідомленні.

У ГУР також заявляють про чергові факти постачання боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів з території РФ: "18 червня ц.р. через н.п.Ізварине у напрямку Краснодона переміщено чотири вагони з боєприпасами (160 тонн) та дві цистерни з паливно-мастильними матеріалами (100 тонн)".

Фото: URA.Ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-