Контрабандисти цигарок підробили документи Київської обласної митниці

Контрабандисти цигарок підробили документи Київської обласної митниці

Укрінформ
Незаконний ввіз цигарок на територію України через Закарпаття контрабандисти намагалися здійснити з підробними документами Київської обласної митниці.

Про це повідомляє Закарпатська митниця ДФС.

"Сьогодні вранці на посту в Нижніх Воротах працівниками правоохоронних органів затримана фура, яка згідно з документами перевозила мінеральну вату. Водночас, під час огляду вантажівки правоохоронці виявили, що разом із зазначеним вантажем у причепі знаходяться тютюнові вироби. Таким чином, припинена спроба переміщення цигарок на територію Закарпатської області з подальшим вивезенням тютюну за межі України через пункти пропуску або через зелену зону", - зазначили у відомстві.

У ДФС повідомили, що разом з тим, виникли сумніви в автентичності документів: "Згідно з проведеним аналізом, працівниками Закарпатської митниці встановлено, що штампи під митним контролем на документах підроблені, а інформація в базі даних щодо митного оформлення вантажу в митницях ДФС України відсутня, тобто товар в Київській обласній митниці ДФС в митному режимі "експорт" не замитнювався. Також встановлено, що підприємство-відправник зовнішньоекономічною діяльністю не займалось і не займається".

Наразі, вантаж у супроводі правоохоронних органів супроводжується до міста Києва для проведення слідчо-оперативних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-