Півсотні поліцейських шукають біля звалища зниклого львів'янина

Півсотні поліцейських шукають біля звалища зниклого львів'янина

Укрінформ
Понад п'ятдесят правоохоронців обстежують територію навколо Грибовицького сміттєзвалища у пошуках 56-річного львів'янина - працівника ЛКП «Збиранка». Під час трагедії чоловік перебував на сміттєзвалищі і тіло його досі не знайдено.

Про це  повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

«Ми розглядаємо усі версії. Можливо, чоловік опинився під завалом, можливо, він зумів втекти під час зсуву сміття, можливо, йому стало погано - точної інформації про це немає, тому ми повинні перевірити усі ці варіанти. Територію навколо сміттєзвалища, особливо лісосмугу, поліцейські ретельно обстежують», - розповів заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Микола Самарчук.

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня на Грибовецькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Внаслідок цього під завалами опинились троє працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, тіла яких вже знайдені.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-