Штепу залишили за гратами ще на два місяці

Штепу залишили за гратами ще на два місяці

Укрінформ
Червонозаводський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід для екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, обвинуваченої в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України і створенні терористичної групи, ще на два місяці.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Штепі продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою ще на два місяці, тобто, до 22 липня", - зазначила Дубовик.

За її словами, на засіданні суду заслухали двох свідків захисту.

"Наступне засідання суду - 8 липня, об 11.00. Така тривала перерва пов'язана з відпусткою судді", - додала Дубовик.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 14 березня суд задовольнив прохання Штепи, щоб їй заздалегідь надавали перелік питань державного обвинувача.

28 березня суд відмовив у повній відеофіксації процесу над Штепою, а саме, виніс рішення про заборону відеозйомки допиту свідків.

18 квітня на суді захист заявив клопотання про допит в якості свідка екс-губернатора Донецької області Сергія Тарути - через відеоконференцію. Суд відмовив у задоволенні, бо адвокати не надали всі необхідні документи.

Нагадаємо, Штепу було затримано 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти у Слов'янськ під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата". Їй загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-