Саакашвілі розповів одеситам про зустріч із Президентом

Саакашвілі розповів одеситам про зустріч із Президентом

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації  Міхеїл Саакашвілі зустрівся в понеділок з учасниками акції протесту, які шостий день пікетують будівлю облпрокуратури, вимагаючи відставки новопризначеного прокурора області Миколи Стоянова, і відзвітував про недільну зустріч із Президентом Петром Порошенком.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вчора мав зустріч з Президентом України, передав йому Петицію, яку ви підписали і в якій міститься обурення громадськості Одеси (щодо призначення Стоянова прокурором області - ред.) Усі розуміємо, що призначили облпрокурором особу, в якої є величезна кількість нерухомого та всякого іншого майна. Який завжди обкладав бізнесменів даниною і є відомим вимагачем та партнером відомого мафіозі й сепаратиста Маркова. Свого часу він закрив справу на Маркова, з Марковим у нього спільні справи - таку людину не можна призначати (прокурором області - ред.)", - зазначив Саакашвілі.

Він також заявив, що передав главі держави все, що стосується саботажу митної реформи, діяльності СБУ в Одесі.

За словами Саакашвілі, "Президент обіцяв на все це відреагувати публічно, а також прийняти рішення".

Як повідомляв Укрінформ, близько 150 активістів шостий день пікетують будівлю Одеської облпрокуратури, вимагаючи відставки новопризначеного прокурора області Миколи Стоянова, якого вважають корупціонером і прислужником режиму Януковича, що не пройшов люстрацію. Станом на 15.00 блокування адмінбудівлі триває.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-