Під Авдіївкою тривають важкі бої

Під Авдіївкою тривають важкі бої

Карта
Укрінформ
Під Авдіївкою тривають важкі бої, потужні обстріли позицій українських військових розпочалися близько 7 вечора понеділка.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Ворог активно застосовував важке озброєння, зокрема міномети, танки та 122-мм гармати. Після потужної артпідготовки ворог пішов у атаку, яка тривала близько трьох годин. Наші воїни організовано зустріли вогнем окупантів і успішно відбили їх спроби просунутися вперед. Завдяки злагодженим діям та мужності українських захисників лінія фронту залишилася незмінною. І це при тому, що противник вів вогонь одразу з двох напрямків – південного (Спартак) та східного (Ясинувата)", - зазначив він.

За словами Лисенка, інші "гарячі точки" на лінії зіткнення – Зайцеве, де НЗФ ведуть потужний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів, та Донецький аеропорт (мінометні обстріли противника): "Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 37 обстрілів з боку НЗФ та 1 бойове зіткнення".

На Маріупольському напрямку, повідомив речник, бойовики здійснили 2 мінометних обстріли у Павлополі. Низка провокацій також відбулася і на інших ділянках фронту – у Новотроїцькому, Гранітному та Широкиному. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку зафіксували 6 обстрілів позицій сил АТО.

На Луганському напрямку, повідомив Лисенко, в понеділок було спокійно.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-