АТО: бойовики активізувалися по всій лінії розмежування

АТО: бойовики активізувалися по всій лінії розмежування

Відео
Укрінформ
Російські найманці і далі порушують умови перемир’я та ведуть вогонь по позиціях сил АТО із забороненого Мінськими угодами озброєння. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Із другої половини дня бойовики активізувалися по всій лінії розмежування та 44 рази обстріляли позиції ЗСУ. На Донецькому напрямку ворог 38 разів обстріляв опорні пункти з гранатометів різних систем, ВКК та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, позиції поблизу Пісок та Опитного російські найманці обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, захисників Авдіївки - з мінометів калібру 120 та 82 мм, а близько 19.00 здійснили  12 пострілів з танка. По позиції Зеніт ворог із потужних 122-мм гармат випустив 4 снаряди.

Опорні пункти поруч Новгородського, Зайцевого, Майорська, Луганського та Верхньоторецького бойовики обстріляли з гранатометів та кулеметів.

На Маріупольському напрямку вівся обстріл позицій сил АТО поблизу Гранітного, Широкиного та Новотроїцького з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Павлополя найманці долучили ще і міномет.

Фото: mil.ru

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-