Різанина в харківському кафе: підозрюваного взяли на місці вбивства

Різанина в харківському кафе: підозрюваного взяли на місці вбивства

Укрінформ
Жителя Донецької області затримано у Харкові за скоєння особливо тяжкого злочину: в кафе під час конфлікту він вбив ножем одного військового і поранив іншого.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Близько 4-ї години ранку під час патрулювання Південного вокзалу наряд патрульної поліції почув крики з кафе. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що якийсь чоловік заподіяв ножові поранення двом відвідувачам кафе і мав намір залишити заклад. Він був затриманий", - зазначила Калмикова.

За її словами, один з поранених - віком 30 років - помер на місці, інший, 24-річний, госпіталізований з ранами плеча і живота.

"Встановлено, що обоє військових проводили час у кафе, коли до них приєдналися двоє незнайомців віком 30 і 37 років. Під час розпивання спиртних напоїв між сторонами стався конфлікт. Затриманий - він приїхав у Харків з Донецька - дістав складаний ніж і поранив ним військових", - додала Калмикова.

За її словами, речові докази вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за статтями "Умисне вбивство" і "Замах на вбивство" - з санкцією до 15 років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-