В Одесі пограбували офіс

В Одесі пограбували офіс "Батьківщини"

Укрінформ
Співробітники Малиновського відділу поліції розслідують обставини нічного нападу на офіс Малиновської організації ВО "Батьківщина" та встановлюють осіб, причетних до нього.

Про це у середу повідомили Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"Сьогодні о 4 год. ранку до чергової частини Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення про вчинення нападу на офіс ВО "Батьківщина" на вулиці Філатова, 94. При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що зловмисники зламали ролети та вхідні двері офісу, з якого викрали оргтехніку і партійну документацію", - зазначила інспектор відділу комунікацій Кіра Голота.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, додала інспектор.

У свою чергу, голова Одеської міської організації партії Григорій Гріншпун висловив упевненість, що "причиною нападу є активна політична позиція активістів ВО "Батьківщина". Тільки в суботу, 20 лютого 2016 року, за безпосередньої участі нашої політичної сили був відкритий пам'ятний камінь Героям Небесної сотні, і ось відповідна реакція противників свободи і демократії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-