У Рівному вщент спалили офіс

У Рівному вщент спалили офіс "Автомайдану"

Фото
Укрінформ
В ніч на понеділок, 22 лютого, в Рівному підпалили будівлю, в якій розташовано офіси декількох місцевих організацій, зокрема, «Автомайдану».

Про це передає відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

«Опівночі до поліції повідомив охоронець філії банку, що на вулиці Словацького обласного центру в одній із будівель сталася пожежа. На місце події негайно прибули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, вибухотехнічна лабораторія та слідчо-оперативна група. Правоохоронці на місці події з’ясували, що пожежа виникла на другому поверсі двоповерхової цегляної будівлі, яка належить Рівненській обласній раді», - повідомили у поліції.

 У результаті пожежі було закопчено стіни та стелю у чотирьох кабінетах на другому поверсі приміщення та пошкоджено четверо дверей, три вікна та оргтехніку.

Попередня причина пожежі – занесення стороннього джерела ззовні.

Як зазначає місцевий портал «ЧаРівне.інфо», горів офісний центр на вулиці Словацького, 3а, де розміщені офіси багатьох громадських організацій міста, зокрема «Автомайдан», УНА-УНСО, «ОПОРА», InfoHub та інші. Цю інформацію порталу підтвердили і представники рівненського «Автомайдану», додавши, що їх офіс згорів вщент, також постраждали і інші офіси, але поки не повідомляють, які саме.

«Вже встановлено, що причиною пожежі був підпал. Про це свідчать вибиті двері в офісному центрі - двоє вхідних та двері, що ведуть на другий поверх. Також під дверима 3-4-х кабінетів були знайдені залишки запалювальної суміші, якою, власне, і підпалили офіси», - йдеться в публікації.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Наразі на місці події правоохоронці проводять додатковий огляд місця скоєння злочину.

Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, які можуть бути причетними до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-