Бойовики витягли танки й гранатомети: 18 обстрілів за день

Бойовики витягли танки й гранатомети: 18 обстрілів за день

Укрінформ
Ситуація в зоні проведення АТО увесь день залишається напруженою. Бойовики не припиняють порушувати режим "тиші".

Як повідомляє прес-центр АТО, з початку доби зафіксовано 18 епізодів використання терористами зброї проти українських підрозділів.

"Все частіше загарбники вдаються до застосування озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями", - констатують у штабі.

Зокрема, по обіді бойовики прицільно обстріляли один з українських опорних пунктів в районі Невельського з озброєння танку, БМП та великокаліберних кулеметів.

"Ще один прицільний обстріл відбувся на Горлівсько-Світлодарській дузі. Там бандити зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів гатили в бік наших воїнів біля Луганського. По Зайцевому НЗФ вели неприцільний вогонь з 82-мм міномету", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначають у штабі, ворог не припиняє здійснювати збройні провокації в районі н.п. Піски, Опитне, Авдіївка, Новгородське, Майорськ та Луганське. Бойовики використовують здебільшого стрілецьку зброю, але час від часу лунають постріли й з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

На Луганщині та Маріупольському напрямку сьогодні тихо.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-