Торгівців найбільшого ринку в Україні не пускають на робочі місця

Торгівців найбільшого ринку в Україні не пускають на робочі місця

Укрінформ
Сотні торговців скупчилися зранку біля входу на ринок "Барабашове" у Київському районі Харкова: охорона не пускає їх, посилаючись на закінчення терміну оренди.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у прес-службі патрульної поліції.

"Виклик правоохоронцям надійшов близько 8 ранку. Підприємці прийшли на роботу, але їм повідомили про те, що у них начебто закінчилися договори оренди, і їх торговельні місця опечатують. Зараз між адміністрацією ринку і підприємцями триває розмова", - зазначили у прес-службі.

Як стало відомо, на місці конфлікту перебувають два екіпажі патрульної поліції.

Харківський міський голова Геннадій Кернес про ситуацію на ринку повідомив під час сесії міськради. "Є інформація, що охоронці не пускають підприємців на робочі місця. Я прошу керівництво концерну "АВЕК" розібратися в ситуації та доповісти обстановку. Конфліктів бути не повинно", - заявив Кернес.

Нагадаємо, харківський торговельний центр "Барабашове" є найбільшим в Україні: він займає 65 га і щодня обслуговує до 300 тис. покупців. З початку року на ринку відбувся ряд акцій протесту за участю торговців, які скаржаться на необгрунтовані побори, називаючи серед них подвійне подорожчання плати за "місце".

Фото: www.sq.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-