Ворог посилюється на чотирьох напрямках  - розвідка

Ворог посилюється на чотирьох напрямках - розвідка

Укрінформ
Російсько-окупаційні сили здійснюють посилення (перегрупування) підрозділів першого ешелону своїх 1-го та 2-го армійських корпусів (сформовані на території т.з. "ДНР" та "ЛНР") на Новоайдарському, Слов'янському, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки Міноборони України.

"Основні зусилля противника були зосереджені на посиленні/перегрупуванні підрозділів першого ешелону 1 та 2 АК на Новоайдарському, Слов'янському, Донецькому та Маріупольському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Крім того, противник здійснював удосконалення інженерного обладнання переднього краю оборони підрозділів 2 армійського корпусів (АК) на Новоайдарському напрямку; доукомплектування з'єднань і частин 1 та 2 АК, нарощування їх логістичного забезпечення.

За даними ГУР, фіксується підтримання угруповання російських окупаційних військ у готовності до негайного задіяння. Також відбувається підвищення боєздатності з'єднань та частин 1 і 2 АК, вдосконаленні системи зв'язку.

У цілому, за оцінкою розвідки, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, хоча вчора й спостерігалося зниження інтенсивності вогневого впливу на сили АТО.

"14 грудня ц.р. здійснено 18 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, з них: два - Трьохізбенка (Сєвєродонецький напрямок); п'ять - Луганське, Зайцеве (Слов'янський напрямок); 11 - Новгородське, Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски (Донецький напрямок)", - повідомили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-