«ЛНР» посилює угруповання в районі Стаханова

«ЛНР» посилює угруповання в районі Стаханова

Укрінформ
Відразу на декількох ділянках уздовж лінії розмежування фіксується прибуття і перегрупування сил і засобів як на передньому краї, так і в тактичному тилу.

Про це у Фейсбуці повідомляє координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

«Відразу на декількох ділянках уздовж лінії розмежування мережа групи "ІС" фіксує прибуття на передній край бронетехніки бойовиків (в основному БМП і БТР) – північніше Саханки, в районі Озерянки, Оленівки та Олександрівки, на ділянці від Красногорівки до району північніше Авдіївки (на останній ділянці у другій лінії також фіксується присутність танків терористів)», - пише він.

Повідомляється, що в районі н. п. Донецьк на Мінеральне та Яковлівку по кільцевій дорозі перекинуто посилення бойовиків – 2 МТ-ЛБ з бойовиками на броні, 4 вантажівки з бойовиками в кузовах, 6 од. БМП-1,2. На другому майданчику знову зафіксовані міномети – 3 одиниці на ГАЗ-66 причепом, а також Урал з зенітною установкою ЗУ-23-2 (дана група «працює» за н. п. Піски).

«В бік Трудовських перекинуто 2 МТ-ЛБ і Урал з ЗУ-23-2 в кузові. За нашими даними, в Петровському районі Донецька діє зведений підрозділ («батальйон») бойовиків, що періодично відкриває вогонь по наших позиціях в районі н. п. Мар'їнка і Красногорівка», - йдеться у повідомленні.

«ІС» повідомляє, що у даного підрозділу на озброєнні не менше 5 одиниць 82-мм мінометів, які періодично бойовики перетягують з позиції на позицію з допомогою кількох вантажівок, а також 7-8 одиниць ББМ (в основному МТ-ЛБ і БМП). Бойовики продовжують перекидати до ДАП і на Спартак підкріплення – за добу зафіксоване перекидання 4-х автомобілів «Камаз» з бойовиками (всього 60-70 осіб), 4 од. 82-мм мінометів 2Б9 «Васильок» та 2 од. 120-мм мінометів.

«З н. п. Горлівка в бік Ленінського висунувся авангард раніше перекинутого з боку Єнакієвого в «Горлівський гарнізон» мотострілецького батальйону терористів (у складі авангарду - 4 од. БМП-2 і 2 Камаза з бойовиками). У район Горлівки з південного напрямку перекинутий пункт управління - 1 од. ППРУ на базі подовженої МТ-ЛБ, 2 од. МТ-ЛБ і 2 БМП-2», - повідомляє Тимчук.

Бойовики «ЛНР» продовжують таємно посилювати свої угруповання в районі Стаханова і на північ від Луганська. Між Алчевськом і Стахановим зафіксована на марші колона з 3-х БТР-ів (1 од. БТР-70 та 2 од. БТР-80) і 2 Камаза – вся техніка з ремонтної бази в Перевальську. До Стукалової Балки з боку Луганська висувалися 2 бензовозу у супроводі 2 од. БМП-1, 1 од. БРМ-1К і 1 БРДМ-2 (з «пункту відведеної техніки» в районі н.п. Луганськ).

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-