У Львові затримали ще одного учасника нічної бійки

У Львові затримали ще одного учасника нічної бійки

Укрінформ
Львівські правоохоронці уже встановили особи всіх  учасників двох кривавих сутичок, що сталися минулої ночі в обласному центрі. Двох із них наразі затримано, решту розшукують.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська.

«Для розслідування цих резонансних злочинів задіяні кращі фахівці львівської поліції. Вже встановлено усіх учасників двох бійок, що сталися минулої ночі на проспекті Свободи у Львові. Тривають слідчі заходи, правоохоронці працюють із очевидцями інцидентів»,- зазначила Добровольська.

Загалом у подвійному злочині підозрюють групу з трьох молодих чоловіків і однієї жінки. Близько 1.20 вони вчинили напад на двох юнаків поблизу оперного театру, внаслідок чого хлопці віком 17-18 років отримали ножові поранення і були госпіталізовані.

Через годину, орієнтовно о 2.30, на іншому кінці проспекту Свободи ця ж група підозрюваних поранила ще двох хлопців, один з яких – 19-річний львів’янин – помер до приїзду медиків.

Як повідомляв Укрінформ, спочатку правоохоронцям вдалося затримати 23-річну львів’янку і з її допомогою встановити особи трьох спільників. Одного із них, раніше судимого, затримано. Поки що у поліції не розголошують інших подробиць про нього, проте зазначають, що і він, і інші учасники різанини – місцеві жителі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-