"Замінована" напередодні дільниця у Затоці все ж відкрилась

Укрінформ
Виборча дільниця №510969 у нібито замінованій школі селища Затока Одеської області вранці 25 жовтня вчасно відкрилася для голосування

Як повідомили Укрінформу у прес-службі ГУМВС України в Одеській області,у суботу ввечері фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та працівники ДСНС не виявили у приміщенні навчального закладу вибухонебезпечних предметів.

"Анонімний дзвінок на спецлінію "102" увечері 24 жовтня виявився неправдивим. Вибухотехніки і співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій, що обстежували приміщення школи, де розміщується виборча дільниця, і прилеглу територію, не виявили вибухового пристрою. Хоча подібні "жарти" суспільно небезпечні, оскільки створюють обстановку загального страху, породжують паніку, дестабілізують роботу державних органів. І для перевірки достовірності відомостей залучаються значні фінансові та людські ресурси", - зазначили у відомстві.

У свою чергу, в Одеській обласній організації Комітету виборців України розповіли, що вранці 25 жовтня у Затокській школі своєчасно почала функціонувати виборча дільниця №510969 - мешканці курортної Затоки обирають селищного голову та депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-