Порошенко: Своїй Одещині я віддав найкраще - і не розчарувався

Порошенко: Своїй Одещині я віддав найкраще - і не розчарувався

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко тішиться, що Одеса змінюється на краще.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час виступу в Одесі з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одесити побачили реальні зміни, яких вони чекали довгих 24 роки. В Одесі є новий голова облдержадміністрації, мій давній друг і людина, яка має мою тверду політичну підтримку. Я попросив його приїхати в Одесу і я жодної хвилини не розчарувався у його діях. Я звернувся з проханням до заступника Генерального прокурора Давіда Сакварелідзе і сказав: "Давай ми і тут продемонструємо, що означає справжня боротьба зі злочинністю". Я вітаю також Машу Гайдар, якій я надав українське громадянство і яка вчинила справжній мужній вчинок - як справжній патріот Росії, вона вирішила продемонструвати, що може зробити команда вільних людей, коли їй дають можливості робити справу, яку вона любить. Своїй Батьківщині, Одещині, я віддав найкраще, і жодної хвилини не розчарувався", - сказав глава держави.

Він зауважив, що вже неодноразово порушив протокол, згідно з яким глава держави може відвідувати одне місто не частіше 1-2 разів на рік, а він відвідує Одесу мало не через тиждень.

"Я не перестаю тішитися, що Одеса змінюється на краще", - резюмував Президент.

Фото прес-служби Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-