ОАЕ - унікальні можливості для українського бізнесу

ОАЕ - унікальні можливості для українського бізнесу

Укрінформ
16 листопада  о 17.00 відбулася прес-конференція на тему: "Об'єднані Арабські Емірати відкривають унікальні можливості для українського бізнесу, який працює по-білому". (Зала 1)

Організатор: Українська Бізнес Асоціація.

Учасники: Володимир Чеповий - президент Української Бізнес Асоціації; Віталій Антонов - президент концерну "Галнафтогаз"; Олександр Громико - президент Асоціації Українських Виробників, засновник холдингу "Saturn"; Іван Бунтов - директор Департаменту інвестицій та міжнародного співробітництва Європейської Економічної Палати в Україні, директор Національного павільйону України на Всесвітній виставці EXPO 2010 (Шанхай); Артем Ковбель - партнер аудиторської та консалтингової компанії Kreston GCG; Олексій Чуєв - виконавчий директор Української Бізнес Асоціації, партнер компанії Reputation Capital Group.

Відомі українські бізнесмени та експерти розказали: 

1. Навіщо топ-менеджерам українських компаній-виробників, що активно розвиваються та мають експортний потенціал варто потрапити і презентувати свої проекти на Dubai Networking Forum, Ukraine - UAE, який відбудеться 13-16 грудня в Дубаі.

2. У чому полягають переваги ведення бізнесу по-білому для пошуку інвестицій на світовому ринку,

3. Які унікальні можливості світового визнання може відкрити українським виробникам прагнення взяти участь у Expo - 2020 Dubai.

Підсумкові матеріали:

“Білі починають і виграють”. Це нове гасло українських бізнесменів, які ведуть бізнес чесно, сплачують податки і прагнуть позитивних змін для країни

“Почалась підготовка до участі України у міжнародній виставці EXPO-2020, що пройде у Дубаї", - про це заявив Володимир Чеповий - президент Української Бізнес Асоціації на прес-конференції в Укрінформі.

World Expo – це авторитетна подія, що проходить кожні 5 років в обраних містах. Виставка є місцем зустрічі ідей та технологій, а також слугує платформою для економічного, соціального та екологічного розвитку. Це як всесвітня економічна олімпіада, яка дає можливість через бізнес презентувати Україну, покращити її інвестиційну привабливість, що вкрай необхідно для зміцнення економіки.

Сьогодні Українська Бізнес Асоціація є ініціатором щодо об'єднання українських бізнесменів для повноцінного представлення України на міжнародній бізнес арені, звичайно, співпрацюючи з структурами влади.

В минулому, Україна вже мала досвід участі в EXPO 2010, що проходила в Шанхаї. Але, на той час, маючи мінімальні кошти розраховувати на хороший результат не довелося, “взяли, як завжди душею”, - зазначив директор національного павільйону України в ЕКСПО-2010 (Шанхай) Іван Бунтов. Для порівняння, підкреслив він, бюджет Білоруського павільйону склав 8 млн. доларів США, Росії - 85 млн. доларів США.

Україна має переглянути власну концепцію, і почати працювати вже сьогодні, хоча на підготовку до участі у виставці залишається ще більш як 3 роки.

Першим кроком має стати участь у Форумі, що пройде 13-16 грудня 2016 року у Дубаї. Це можливість отримати корисну інформація щодо способів введення бізнесу в ОАЕ, оскільки часто саме незнання юридичних, законодавчих і навіть культурних особливостей цієї країни, можуть призвести до невиправданої втрати інвестицій.

Другий крок - участь у Всесвітній інвестиційній конференції, що пройде у квітні наступного року також у Дубаї.

Об'єднанні Арабські Емірати - це унікальні можливості для ведення українського бізнесу, для реалізації будь-якого роду стартапів і, звичайно, для залучення партнерів та інвестицій в український бізнес.

І такі можливості не варто втрачати. Україна має виходити на зовнішні ринки і демонструвати свій економічний потенціал, залучаючи, такі потрібні, нашій економіці, інвестиції.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-