Нова криптовалюта EDRCoin сприятиме розвитку сонячної енергетики

Нова криптовалюта EDRCoin сприятиме розвитку сонячної енергетики

Укрінформ
Електронна валюта EDRCoin, яка в березні цього року з'явилася на азіатському ринку, названа розробниками «криптовалютою з екологічною складовою». Головна ідея створення EDRCoin — підтримка сонячної енергетики та відновлення лісів.

У березні 2016 року азіатському ринку представлена перша децентралізована валюта з екологічною складовою. EDRCoin закликає людство перейти від нерозсудливого споживання ресурсів до їх раціонального використання. Концепція нової цифрової валюти об'єднує технологію блокчейн і принцип майнінгу — механізму отримання криптовалюти — зі стійкою політикою в сфері екології та енергоефективності, розвитком альтернативної енергетики і відновленням лісів.

Хоча курс багатьох криптовалют зростає стрімкими темпами — протягом 2015 року деякі з них виросли більш ніж на 1200 %, — в процесі їх видобутку або майнінгу витрачається занадто багато електроенергії. За прогнозами аналітиків, які вивчають вплив криптовалюти на екологію, в кінцевому рахунку на процес майнінгу припадатиме до 60 % світового енергоспоживання.

Це вплине і на прибутковість таких операцій: поточна модель споживання енергії в галузі призведе до того, що при вартості біткоїнів в 1 млн доларів користувачі витрачатимуть на майнінг половину отриманих доходів.

Крім того, з цієї ж причини криптовалюти, створені як децентралізовані кошти, не можуть бути автономними. Зберігання та розподіл ресурсів робить електронні гроші залежними від зовнішніх чинників.

Перейти до розумного витрачання ресурсів планети закликають автори еко-криптовалюти EDRCoin: її розробник і співзасновник, китайський меценат і підприємець Чарльз Чен та програміст з Болівії Марко Фернандез. Нова валюта розробляється із застосуванням альтернативних джерел енергії та екологічно чистих виробничих процесів і у співпраці з незалежними приватними господарствами по всьому світу.

Розробники EDRCoin запропонували користувачам спрощений майнінг і планують сконцентрувати зусилля на збереженні ресурсів Землі. 7 % доходів системи EDRCoin будуть перераховуватися на створення сонячних електростанцій і відновлення лісів.

Детальна інформація про нову криптовалюту представлена на сайті https://edrcoin.com.

Функціонування системи обумовлено використанням POS-систем і генеруючої функції Skrypt як способу хешування. Розробники EDRCoin врахували недоліки цифрових грошей, надійно захистивши EDRСoin від зовнішніх атак хакерів, злому або крадіжки. Але, як відзначають засновники, максимальний рівень безпеки буде досягнуто тільки за умови, якщо сам користувач буде дотримуватися всіх умов конфіденційності.

Накопичення коштів відбувається в цифровому гаманці, доступному виключно власнику. Правила використання цифрової валюти EDRCoin включають регулярну винагороду учасників за послуги з обробки blockchain із загального ресурсу криптовалюти EDR. Передбачувана дата закінчення майнінгу EDRCoin — 31 грудня 2017 року, тому остаточна кількість монет залежить від діяльності власників криптовалюти.

Алгоритм блокчейна EDRCoin передбачає винагороду учасників за обробку пакетів транзакцій — до 0,35 % в день від суми, що знаходиться в гаманці. Активність нарахувань такої винагороди також залежить від активності створення пакетів транзакцій в системі. Це означає, що чим більше буде користувачів і чим частіше вони будуть обмінюватися нею між собою, тим активніше буде відбуватися майнінг.

EDRCoin не має матеріального забезпечення. Для популярності і зручності користувачів розробники криптовалюти зафіксували і прив'язали її вартість до долару США із розрахунку 1 EDRC=1 USD.

З міркувань безпеки для користувача інформація при здійсненні операцій закрита. Однак самі транзакції знаходяться у відкритому доступі.

Важлива особливість нової криптовалюти — необмежена кількість облікових записів, доступних для створення і подальшого майнінгу. Завдяки відсутності залежності від держави і відсутності зобов'язань перед антимонопольним департаментом EDRCoin захищена від штучного збільшення кількості монет. Жодна банківська система не має ніякого контролю над процесом майнінгу криптовалюти, не впливає на її вартість і кількість.

Торги за участю EDRC проходять на біржах Yobit.net, C-CEX, alcurEX.

Мас-медіа про компанію: https:/ edrcoin.com/press/.

Завантажити гаманці для Windows, OS X, Linux, IOS, Android або використовувати інтернет-гаманець можна тут: https://blockchain.mn/wallet.

Придбати EDRCoin можна на сайтах http://exrates.me та https://nexl.me.

Відео можна переглянути тут: https://youtu.be/bynvgTRS_ZI.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-