Україна у Брюсселі розповість про реформи перед стартом переговорів щодо вступу в ЄС - Стефанішина

Україна у Брюсселі розповість про реформи перед стартом переговорів щодо вступу в ЄС - Стефанішина

Укрінформ
Українська делегація, що бере участь у зустрічі міністрів ЄС із європейських справ, за запрошенням головуючої Бельгії, прозвітує про поточну реалізацію реформ в Україні перед рішенням про початок перемовин щодо членства, яке, як очікується, ухвалюватимуть у червні.

Про це сьогодні у Брюсселі перед початком неформального засідання Ради міністрів ЄС із загальних справ заявила віцепремʼєр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Україна була запрошена сьогодні, щоб розповісти про реформи напередодні зустрічі міністрів з європейських справ у червні, які прийматимуть рішення із ухвалення мандату на переговори та про проведення першої міжурядової конференції. Ця конференція започаткує переговорний процес (щодо членства в ЄС – ред.) з Україною і, будемо сподіватися, з Молдовою», - зазначила представниця уряду України.

Читайте також: Україна виконала всі умови для реального початку перемовин про вступ до ЄС - Зеленський

Вона висловила вдячність міністру закордонних справ головуючої в ЄС Бельгії за запрошення до участі у неформальній зустрічі європейських міністрів, та зазначила, що українська сторона скористається цією можливістю, щоб представити колегам доповідь про хід реформ та провести відповідні переговори.

Як повідомляв Укрінформ, віцепремʼєр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина сьогодні прибула до Брюсселю для участі в неформальному засіданні Ради із загальних справ Євросоюзу, яке проводиться з нагоди двадцятої річниці розширення ЄС від 2004 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-